ExpositieRent_logo_3
ExpositieRentl_ogo_1
ExpositieRent_logo_2
ExpositieRent_logo
Kamervoort 45a
6687 LC Angeren
Nederland
Tel: +31 (0)6 427 361 75
www.expositierent.nl
info@expositierent.nl 
Privacybeleid
Tentoonstelling SCHATGRAVEN
Kort filmpje hoe wij een lege zaal een metamorfose geven. Hier met de tentoonstelling Schatgraven in het prachtige Museum Vlaardingen!
De tentoonstelling wordt sfeervol opgebouwd met decordoeken 6x3 meter. Veel fossiele resten zoals botten van mammoet, oerhert etc. en een afgietsel van een schedel van een Tyrannosaurus-rex.
Al met al een leuke, leerzame tentoonstelling voor uw locatie!

Leeftijd: 10 jaar en ouder.

Vloeroppervlak: 80 - 100 m˛.

€ 5.000,-  excl. 21% BTW  3 mnd  incl. transport, opbouwen en afbreken*

* Vanwege de grote afstanden moeten we helaas voor onze Vlaamse klanten een toeslag rekenen, de hoogte van dit bedrag hangt af van de afstand en grootte van de tentoonstelling. Neemt u hiervoor alstublieft contact met ons op.
Nu met grote zoekplaat van 3 x 2 meter!
De tentoonstelling Schatgraven is een tentoonstelling over stenen, mineralen, bodemvondsten en fossielen. Bij het oprapen van een steen heb je in feite een stukje van onze aardbol vast. Zo’n steen zegt je iets over wat miljoenen jaren geleden begonnen is. Deze expositie vertelt de geschiedenis van onze bodem met de belangrijkste factoren die een rol hebben gespeeld en de sporen die daarvan in de bodem te vinden zijn.
Wat dacht je van uitgestorven dieren zoals dinosauriërs, de wolharige mammoet en de wolharige neushoorn?
Allemaal dieren die tot de verbeelding spreken. Kom kijken naar overblijfselen van deze dieren die als schat ooit opgegraven zijn en raak ook echte botten aan van bijvoorbeeld de mammoet!
Laat de kinderen ook zelf op zoek gaan naar bodemschatten. In een grote zandbak is van alles te vinden, allemaal dingen die je buiten ook zou kunnen vinden als je er een beetje naar zoekt en ook kunnen ze er naar goudkorrels zoeken die ze mogen houden.. dat is leuk!
Om de kinderen een idee te geven van de tijd die tussen toen en nu zit, is er een tijdlijn met interactieve onderdelen wat bij het betreffende tijdsbestek hoort. Bijvoorbeeld: In de tijd van de Romeinen kunnen kinderen een afbeelding zien uit dat tijdsbestek en tevens iets vasthouden wat uit die tijd komt. Daarbij zullen ze luisteren naar een korte vertelling over die tijd.