ExpositieRent_logo_3
ExpositieRentl_ogo_1
ExpositieRent_logo_2
ExpositieRent_logo
Kamervoort 45a
6687 LC Angeren
Nederland
Tel: +31 (0)6 427 361 75
www.expositierent.nl
info@expositierent.nl 
Privacybeleid
De tentoonstelling Bos vol geheimen is geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar en begint met een animatiefilmpje of een voorleesverhaal over een oude boswachter die ziek is.
Hij vraagt de kinderen om te kijken hoe het met het bos gaat en vooral om goed voor het bos te zorgen. In het bos er is er veel te zien en te leren. Bezoekertjes komen het bos binnen via een deur in een stokoude boom. Eenmaal het bos binnen valt er van alles te ontdekken!
bos_vol_geheimen _1
bos_vol_geheimen _2
bos_vol_geheimen _3
bos_vol_geheimen _4
bos_vol_geheimen _5
bos_vol_geheimen _6
bosdieren_tentoonstelling_1
bosdieren_tentoonstelling_2
bosdieren_tentoonstelling_3
bosdieren_tentoonstelling_4
bosdieren_tentoonstelling_5
bosdieren_tentoonstelling_6
bosdieren_tentoonstelling_7
Wandelend onder het bladerdek speuren de kinderen naar diersporen en zoeken ze het dier dat daarbij hoort. In het groeibomenspel leren de kinderen waardoor een boom groeit n kunnen ze de boom echt laten groeien! In het blad-puzzelspel komen een aantal verschillende bladeren en vruchten aan bod. Daarnaast is er een voorleeshoek en een vierjaargetijdenkast. Verder zijn er diverse kabouterspelletjes zoals: paddestoel-springen,  eikel-kegelen, paddestoelen sjoelen en zijn er leerzame voeldozen. En niet te vergeten: een boom met allerlei geheimzinnige deurtjes!
Wie goed oplet komt misschien kabouters of elfjes tegen! Helaas komen de kinderen ook dingen tegen wat niet in een bos thuishoort, zoals zwerfvuil.

Voor docenten en begeleiders is er een handleiding ontwikkeld en een uitgebreid pakket met lessuggesties.
Met nieuwe grote boszoekplaat!
Ontdektentoonstelling Bos vol geheimen
Leeftijd: 4 - 7 jaar. Zeer geschikt voor gezinnen.

Vloeroppervlak: 80 - 120m.

5.000,-  excl. 21% BTW  3 mnd   incl. transport, opbouwen en afbreken*

* Vanwege de grote afstanden moeten we helaas voor onze Vlaamse klanten een toeslag rekenen, de hoogte van dit bedrag hangt af van de afstand en grootte van de tentoonstelling. Neemt u hiervoor alstublieft contact met ons op.