ExpositieRent_logo_3
ExpositieRentl_ogo_1
ExpositieRent_logo_2
ExpositieRent_logo
Kamervoort 45a
6687 LC Angeren
Nederland
Tel: +31 (0)6 427 361 75
www.expositierent.nl
info@expositierent.nl 
Privacybeleid
Werkwijze
 
U kunt ons bellen of mailen. Wat u het makkelijkste vindt.
Vervolgens geeft u aan in welke tentoonstelling u geÔnteresseerd bent en voor welke periode. Wij kijken zo snel mogelijk voor u na of de betreffende tentoonstelling beschikbaar is.

Hierna kunt u de tentoonstelling in optie zetten. U krijgt dan wat extra bedenktijd en u loopt in ieder geval niet het risico dat de tentoonstelling naar een ander gaat.
Anders dan een vaste tentoonstelling kost een wisseltentoonstelling relatief weinig. Voor een vaste inrichting trekt u al gauw een budget uit van tonnen terwijl u voor hetzelfde geld tientallen jaren achtereen wel vier wisseltentoonstellingen per jaar had kunnen plaatsen en zodoende uw bezoekers keer op keer met nieuwe, wisselende activiteiten had kunnen boeien. Wij kunnen hiervoor een servicecontract met u afsluiten.

U krijgt echter veel waar voor uw geld. Onze tentoonstellingen worden doorlopend gecontroleerd, gerepareerd, verbeterd en van nieuwe items voorzien.
Wanneer u definitief besluit de tentoonstelling te huren reserveert u de tentoonstelling. Hierna sturen wij u een bevestiging en een huurovereenkomst toe.

Periodiek sturen wij onze klanten een planbord (rooster) toe met de opties en reserveringen zoals die op dat moment bij ons bekend zijn.

Wij nemen op uw vraag contact met u op om meer informatie te krijgen over de afmeting en indeling van uw wisselexpositieruimte, uw doelgroep en eventuele speciale wensen zijn erg belangrijk voor ons. Wij helpen u graag verder met onze jarenlange ervaring en uit een goede samenwerking ontstaan vaak de meest fantastische ideeŽn!