Wat kost het?
ExpositieRentl_ogo_1
ExpositieRent_logo_2
ExpositieRent_logo_3
ExpositieRent_logo

Wat kost het?

 
Anders dan een vaste tentoonstelling kost een wisseltentoonstelling relatief weinig. Voor een vaste inrichting trekt u al gauw een budget uit waarvoor u véle jaren achtereen meerdere wisseltentoonstellingen per jaar had kunnen plaatsen en zodoende uw bezoekers keer op keer met nieuwe activiteiten had kunnen boeien.

Desssalniettemin zijn er ook aan wisseltentoonstellingen prijzen verbonden. U krijgt echter veel waar voor uw geld. Onze tentoonstellingen worden doorlopend gecontroleerd, gerepareerd, verbeterd en van nieuwe items voorzien.
De grote tentoonstellingen variëren enigzins in grootte met een vloeroppervlak van 60 - 120 m².
Wat de grote tentoonstellingen vooral onderscheid van de andere tentoonstellingen is dat deze zaalvullend zijn en voorzien van grote in het oog springende objecten.
Tevens leveren wij veel meer decoratie om een totaalbeleving te creëeren.
Uw locatie zal een ware gedaanteverwisseling ondergaan! Inclusief uitgebreid lespakket.
Periode van 3 maanden: Tussen € 4000,- & € 4975- excl. btw, inclusief transport, opbouw en afbouw. *De middelgrote tentoonstellingen variëren enigzins in vloeroppervlak met een gemiddeld van 50 - 80 m².
Voor een redelijke prijs hebt u toch een mooie publiekstrekker in handen.
Periode van 3 maanden: Tussen € 2250,- & € 3000,- excl. btw, inclusief transport, opbouw en afbouw. *


De
kleine tentoonstellingen hebben een vloeroppervlak van 25 - 50 m².
Ideaal ter introductie of aanvulling van een educatief project, een open dag of om de inloop van uw locatie te  bevorderen.

Periode van 3 maanden: Tussen € 450,- & € 1000,- excl. BTW, exclusief transport, opbouw en afbouw. *
NB: Transport en afbouw zijn exclusief omdat dit in veel gevallen door uzelf verzorgd kan worden.* Voor onze Vlaamse klanten zijn wij helaas genoodzaakt een kleine toeslag in rekening te brengen ivm
   hogere brandstofkosten en reistijd. e.e.a. is afhankelijk van uw locatie.