ExpositieRent_logo_3
ExpositieRentl_ogo_1
ExpositieRent_logo_2
ExpositieRent_logo
Kamervoort 45a
6687 LC Angeren
Nederland
Tel: +31 (0)6 427 361 75
www.expositierent.nl
info@expositierent.nl 
Privacybeleid
Tentoonstelling Stenen & Mineralenoonstelling
Stenen & mineralen zien we overal en de hele dag. We worden in huis omgeven door bakstenen, beton, dakpannen en glas: allemaal mineralen!
De tentoonstelling gaat daarom uitgebreid in op deze bouwmaterialen die uit de aarde komen, we kijken naar uitvindingen, de productie en het gebruik ervan.

We gaan in op de oorsprong en afkomst van zwerfstenen, kiezels, diamant, basalt, zandsteen, kalksteen, steenkool en meer! Op een verlichte globe kan de exacte herkomst van steensoorten worden bepaald.
Grote zuilen, gekleurde verlichting, decordoeken en prachtige voorbeelden maken de tentoonstelling niet alleen een lust voor het oog maar hebben ook een zeer uitnodigend karakter!Leeftijd: Doelgroep: Kinderen, ook geschikt voor volwassenen.

Vloeroppervlak: ca. 75 - 100 M.

5.000he,-  excl. 21% BTW per 3 mnd. Incl. transport, opbouwen en afbouwen*

* Vanwege de grote afstanden moeten we helaas voor onze Vlaamse klanten een toeslag rekenen, de hoogte van dit bedrag hangt af van de afstand en grootte van de tentoonstelling. Neemt u hiervoor alstublieft contact met ons op.

Deze tentoonstelling hebben wij gebouwd op verzoek van het Natuuractiviteitencentrum te Hardenberg en is daar met groot succes ontvangen! Een nieuwe tentoonstelling vanaf 2016, gebouwd voor de jeugd maar geschikt voor alle leeftijden!!
Wat begon als een middelgrote tentoonstelling groeide uit tot een grote tentoonstelling!
Ontdek van alles over de gesteenten en mineralen van onze aarde en de kinderen kunnen zelfs GOUD zoeken!!!
De tentoonstelling Stenen & Mineralen bevat een grote hoeveelheid stenen die gewoon aangeraakt en opgepakt mogen worden! Vulkanische basalt en vulkanische bommen, marmer, graniet, travertijn en meer!

Stenen & Mineralen is een tentoonstelling met een niet zo indrukwekkende naam maar die zeker heel veel indruk wekt en daarbij een hoge educatieve waarde heeft!
Wij leven op een broksteen die wij de Aarde noemen... mineralen omvatten bijna alle elementen die we kennen zoals: Zout, zilver, goud, Silicium en meer. Het is nogal wat! Stenen zijn dan ook niet anders dan bonken mineralen.