ExpositieRentl_ogo_1
ExpositieRent_logo_2
ExpositieRent_logo_3
ExpositieRent_logo
Aangenaam kennis te maken, dit zijn wij!
Onder de naam

ExpostieRent

bouwt, begeleidt en verhuurt oprichter Maurits Middelham sinds 1994 interactieve milieu- en natuurtentoonstellingen. Voor de start van ExpositieRent was Maurits jarenlang educatief medewerker, medebedenker en bouwer van de volledige inrichting van de Pandabus, de educatieve vrachtwagen van het Wereld Natuur Fonds. De Pandabus reed continu rond en bracht natuur- en milieu educatie naar de locaties toe.

Op de foto's hieronder is te zien dat ook wijlen Z.K.H. Prins Bernhard de Pandabus graag bezocht! Tijdens een bezoek in 1993 was de Prins zelfs zo enthousiast dat hij wel drie kwartier in de Pandabus verbleef! Een grappige anecdote: De Marecheaussee raakte lichtelijk in paniek toen zij de bus van te voren inspecteerden en een prullenbak vol draden vond, waarin zij een mogelijke bom herkenden!
Op de ťťn na laatste foto ziet u de directeur van het W.N.F. die samen met de Adjudant van de Prins het groeibomenspel aan het spelen is!
In 2012 kwam Maarten Rijgersberg, de neef van Maurits, in beeld en al gauw ontstond een bloeiende samenwerking tussen het  bedrijf van Maarten 'In Kennis' en 'ExpositieRent'. Sindsdien worden alle tentoonstellingen samen ontwikkeld en gebouwd.

Maarten Rijgersberg was tot 2012 werkzaam als Security & Safety Manager en stond te springen om weer met het milieu en de natuur aan de slag te gaan. De liefde voor de natuur begon al op kleuterleeftijd. Maarten was als kind bezeten van kikkers en salamanders en had al gauw een aparte hobbykamer. Hij sliep naast een aqua-terrarium van twee meter lengte met amfibieŽn en een aquarium met jonge piranha's die elkaar soms ook graag opaten! Ooit wilde hij een dierenspeciaalzaak beginnen, maar door importverboden op bijzondere dieren (waar hij het principieel mee eens is) kwam hij ondanks een opleiding tot dierenhouder in een geheel ander vakgebied terecht.


In Kennis wil een nieuwe weg inslaan en het verbinden van partners om met name milieu educatie voor iedereen toegankelijk te maken is daarbij een geheel nieuwe drijfveer geworden.
Voor dit doel wordt momenteel de gehele website van In Kennis opnieuw gebouwd.

Ideale samenwerking

Maurits en Maarten vinden dat zij de ideale werkverhouding hebben! Maurits heeft een berg ervaring en kan alles bouwen wat hij bedenkt. Maarten bedenkt het grootste deel van de tentoonstelling en vult deze met zijn fantasie om er boven alles een leuke indrukwekkende beleveing van te maken. Verder hebben oom & neef vooral heel erg veel lol in hun samenwerking en proberen beiden de bedrijfsvoering op een persoonlijke en positieve manier uit te voeren!

"Wij zullen altijd proberen er zoveel mogelijk voor onze klanten te zijn, wij horen het graag wanneer iets niet in orde is en willen altijd kijken of wij aan speciale wensen kunnen voldoen. Wij willen graag op een plezierige en laagdrempelige manier met elkaar om kunnen gaan. De fax hebben we eruit gegooid, maar u kunt ons bellen of mailen. Graag tot ziens!"
Maarten met een baby Tyrannosaurus rex op schoot

Over ons

Pandabus (4) Pandabus (6) Pandabus (11)
Pandabus (17) Pandabus (9) Pandabus (5)
Laat kinderen natuur beleven