ExpositieRent_logo_3
ExpositieRentl_ogo_1
ExpositieRent_logo_2
ExpositieRent_logo
Kamervoort 45a
6687 LC Angeren
Nederland
Tel: +31 (0)6 427 361 75
www.expositierent.nl
info@expositierent.nl 
Privacybeleid
 
ExpositieRent
Maurits Middelham
Kamervoort 45 a
6687 LC Angeren
Nederland
Tel: +31 (0) 6 42736175
Email: info@expositierent.nl    
       
Bij kinderboerderij de Dierenploeg / het Milieu Educatief Centrum te
Zevenbergen hebben wij fase 1 van de nieuwe waterspeelplaats
(of educatieve waterontdekplek) geplaatst.
De waterspeelplaats zal in de loop van de tijd verder worden uitgebreid.


De waterspeelplaats, die is opgebouwd uit veel gerecyclede materialen zoals kunststof en trespa, werd door de kinderen met luid gejuich ontvangen! 
Tegelijk met de feestelijke onthulling van de Waterspeelplaats staat onze tentoonstelling "Waterdicht?!" in het MEC! het is er dus een natte bedoeling...

Voor meer informatie, foto's en een filmpje klikt u op de foto!
Voor uitgebreide informatie kunt contact met ons opnemen.

Liever huren?
Geen probleem: u kunt bij ons ook een waterspeelplaats huren!
Vraag ons naar de mogelijkheden.
______________________________________________________________________________________________________________________________
De kindertentoonstelling "Deur dicht! Licht uit!" - Spelen met duurzaamheid- is een nieuwe & zeer interactieve tentoonstelling waardoor met name de jonge doelgroep in aanraking komt met dit moeilijk uit te leggen onderwerp.

Vele nieuwe elementen maken deel uit van de tentoonstelling. Er zijn grote zoekplaten, een reuze zenuwenspiraal, een windtunnel, een ton met zonne-energie dieren, een groentetuin waar je je eigen groente kunt planten.. een bliksemspel, een energiehuis en nog véél meer! Plezier en milieu educatie gaan hier volledig samen.. voor meer informatie klikt u op de foto!
______________________________________________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________________________________
Wij zijn begonnen met de bouw van de Dino tentoonstelling die half december 2014 het levenslicht zal zien in het Natuurmuseum E. Heijmans te Zaandam!

De Dino tentoonstelling  zal een tentoonstelling worden voor de primaire doelgroep van 4 - 9 jaar. De brede opzet en de vele kleine en grote modellen zullen echter jong & oud aanspreken wat de tentoonstelling  zeer aantrekkelijk maakt voor het hele gezin! 

Grote draakachtige monsters die hier écht op aarde geleefd hebben!
Je kunt het je bijna niet voorstellen!
Nieuwe vondsten halen keer op keer het nieuws en dinofilms als Jurassic park, Walking with dinosaurs en Platvoet en zijn vriendjes blijven mateloos populair!
Dinosaurussen spreken tot de verbeelding! Wij laten de kinderen voelen aan tanden en klauwen en nader kennis maken met deze bijzondere uitgestorven groep dieren.
Maar wacht eens.. zijn dinosaurussen eigenlijk wel uitgestorven?  Welnee, ze zijn nooit helemaal weg geweest... het zijn de vogels om ons heen!


Aanvullende informatie klikt u op de foto.