ExpositieRent_logo_3
ExpositieRentl_ogo_1
ExpositieRent_logo_2
ExpositieRent_logo
Kamervoort 45a
6687 LC Angeren
Nederland
Tel: +31 (0)6 427 361 75
www.expositierent.nl
info@expositierent.nl 
Privacybeleid
______________________________________________________________________________________________________________________________
 
ExpositieRent
Maurits Middelham
 
Kamervoort 45 a
6687 LC Angeren
Nederland
Tel: +31 (0) 6 42736175
Email: info@expositierent.nl    
       
Wij geven studenten ook graag een kans!
Dit jaar zijn wij erkend leerbedrijf geworden van Savantis voor de sectoren: Reclame, Presentatie & Communicatie, Schilderen & Onderhoud.
Tevens zijn wij erkend leerbedrijf van ECABO voor de sectoren: Marketing medewerker, Medewerker evenementen organisatie & Assistent communicatiemedewerker.
Hoe trekt u meer bezoekers naar uw locatie?

Dat is een vraag die vaak centraal staat bij het uitstippelen van uw beleid.
Belangrijker nog: Hoe kunt u bij uw oude bezoekers de interesse wekken waardoor ze opnieuw uw locatie komen bezoeken?
Uw bestaande bezoekers zijn immers de meest waarschijnlijke bezoekers om u opnieuw te komen bezoeken! Dit doet u door steeds een varierend aanbod te hebben, bijvoorbeeld met onze nieuwe grote wisseltentoonstelling: 
vossen!
______________________________________________________________________________________________________________________________
Speciaal voor deze tentoonstelling lieten wij prachtige aquarellen maken en hebben een film gemaakt die ook voor losse bezoekers een leuke start van de tentoonstelling is!
Met een nieuwe wisseltentoonstelling zoals 'Vossen' heeft u een echte publiekstrekker in handen. Het mooie van een wisseltentoonstelling is natuurlijk dat u steeds wisselt in uw aanbod. Steeds valt er iets nieuws te zien en kunt u de lokale media interesseren voor gratis publiciteit.
Prikkel uw bezoekers omdat er bij u iets nieuws te doen is! En neemt u de stap een lage entree te vragen dan betaald de tentoonstelling zichzelf meestal eenvoudig terug!
Heeft u vragen rond deze manier van overleven in moeilijke tijden of ziet u dit als een mooie kans? Neem contact met ons op en wij zullen u stap voor stap helpen.
        
Het draait immers om kinderen. Ouders en scholen zoeken educatie en vermaak voor kinderen.
Met name kleuters zijn de grote vergeten doelgroep, voor hen is er het minste te doen.
Een natuurtentoonstelling zoals onze vossententoonstelling is geschikt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar en gezinnen. De oudere kinderen bezoeken de tentoonstelling in groepjes met opdrachtenboekjes, de jongere kinderen dienen wat meer begeleid te worden. De tentoonstelling vossen is overigens ook zeer leerzaam voor volwassen, niemand zal zich hier vervelen.