Hoe werken wij?
ExpositieRentl_ogo_1
ExpositieRent_logo_2
ExpositieRent_logo_3
ExpositieRent_logo

Hoe werken wij?

 
U kunt ons mailen of bellen. Wat u het makkelijkste vindt.
Vervolgens geeft u aan in welke tentoonstelling u geÔnteresseerd bent en voor welke periode. Wij kijken zo snel mogelijk voor u na of de betreffende tentoonstelling beschikbaar is.

Hierna kunt u de tentoonstelling in optie zetten. U krijgt dan wat extra bedenktijd en u loopt in ieder geval niet het risico dat de tentoonstelling naar een ander gaat.

Wanneer u definitief besluit de tentoonstelling te huren reserveert u de tentoonstelling. Hierna sturen wij u een bevestiging en een huurovereenkomst toe.


Periodiek sturen wij onze klanten een planbord (rooster) toe met de opties en reserveringen zoals die op dat moment bij ons bekend zijn.

Wij nemen altijd telefonisch contact met u op. De ervaring leert dat het vele voordelen biedt wanneer wij meer van uw situatie afweten. De afmeting en indeling van uw wisselexpositieruimte, uw doelgroep en eventuele speciale wensen zijn erg belangrijk voor ons. Wij helpen u graag verder met onze jarenlange ervaring en uit een goede samenwerking ontstaan vaak de meest fantastische ideŽen!